Om oss

Vad vi gör

Vartogminapengarvagen.se har som mål att förenkla förfarandet när ni behöver ta ett lån. Det finns många olika låneaktörer idag och det är ett tidskrävande jobb att leta efter den bästa räntan och efter det låneföretaget som passar er bäst. En annan stor nackdel med att ansöka hos flera av företagen är att det då registreras flera kreditupplysningar på ert namn vilket kan vara negativt då för många upplysningar brukar ge bankerna/kreditinstituten en negativ bild.

Hur jobbar vi?

Kortfattat går det hela till så här: Ni anger vilken summa ni vill låna och på vilken tid ni vill återbetala beloppet. Vi kommer sedan via vår samarbetspartners skicka offerter på det lån ni vill ha. Ni kan sedan utvärdera offerterna i lugn och ro och väljer slutligen ut den lånegivare som känns bäst.

Vi samarbetar med Lendo vilket innebär att ni slipper göra något själv. Fyll i det enkla formuläret på vår sajt så återkommer vi med offerter av flera låneföretag som vill erbjuda er lånet. Välj sedan det som passar er bäst.

Fördelar med att ansöka hos oss

** En stor fördel fylla i en ansökan hos oss är endast en Kreditupplysning kommer att ske trots att ni i realiteten ansöker om ett lån till många olika kreditgivare.
** Använd pengarna från lånet till vad ni vill
** Ni kan lösa dyrare lån och krediter
** Vi tar vi inget betalt för vår tjänst. Den är gratis. Vi är glada att kunna hjälpa till 24 timmar om dygnet.

Comments are closed.